Köprülü: Barış içerisinde yaşayacağız

Muratlı Talatpaşa İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk büstüne ve Türk bayrağına yapılan saldırıya bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'den geldi.

Muratlı 9.10.2014 10:14:00 0
Köprülü: Barış içerisinde yaşayacağız

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Köprülü, Atatürk büstünün kırılmasına ve göndere çekili Türk bayrağının indirilmesine sert tepki gösterdi. Devletin temsilinin bayrak, ülkenin kurucusunun da Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade eden Köprülü, “Her ikisi de bizim için kutsal, ikisi de bizim için el sürülemez. Muratlı gibi bir yerde böyle bir hadise oluyorsa, buna tavrımızı göstermemiz gerekiyor” dedi.

 

 

BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAYACAĞIZ

Milletvekili Köprülü, ülkenin biraz sıkıntılı günler yaşadığını ifade ederek “İnsanların tavırları, tepkileri olabilir, tepkilerini dile getirebilirler. Ama tepkilerini de dile getirirken bu ülkenin bayrağına, kurucusuna yönelik her eylem hangi sebeple yapılırsa yapılsın, tepki haklı bile olsa çok sert karşılık görür. İnsanlar haklı oldukları noktada haksız pozisyona düşerler, bütün Türk milletini karşılarına alırlar. Bugün bu Muratlı'da oldu, daha önce Esenyurt’ta oldu. Ülkenin birçok noktasında bu tarz provakatif eylemler devam ettirilmeye çalışılıyor. Bunları kimsenin kabul edecek hali yok. 76 milyon kardeş, 76 milyon barış içerisinde yaşayacak” dedi.

 

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10