Parklar yenileniyor

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda yenileme, onarım ve temizleme çalışmaları yaptı.

Malkara 14.10.2014 09:54:00 0
Parklar yenileniyor

HOBİ BAHÇESİ YAPILIYOR

Yüzüncü Yıl Parkı'nda Hobi Bahçesi projesi kapsamında yapımına devam edilen mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe çalışmaları dahilinde su alt yapı çalışmaları, kafesler, bilgi levhalarının demir direkleri ve halatlı koruma bariyer yapımı için tahtaların montelenme işlemleri gerçekleştirildiğini ifade eden yetkililer “Hayvanların kafeslerde korunabilmeleri için barınakların yapımı, hayvanların temini, bitki ile bilgi levhalarının aplike edilmesi ve halatlı koruma bariyerlerinin tamamlanması işlemlerine devam ediliyor. Hobi Bahçesinin 1,5 ay içerinde bitirilmesi planlanıyor” dedi.

 

 KORKULUK DA TAKILDI

Sağlamtaş Mahallesi Sağlık Ocağı bahçesine de spor aletlerinin montajının yapıldığını söyleyen yetkililer “Zeki Eren Caddesi Petek Yapı Yanı Çocuk Parkında ise kapılar takılarak, çevre duvarlarının üzerine parkı koruma amaçlı korkuluk çalışmaları yapıldı. Ayrıca ilçe genelindeki parklarda temizleme ve yollarda yol sulama ile saha yıkamaları devam ediyor” dedi.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10