Asfalt yollar onarılıyor

Malkara'da asfalt yollar onarılıyor. Malkara'da devam eden yol onarım çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Hacıevhat Mahallesi'nde Zülfükar Ağa Caddesi,

Malkara 14.10.2014 10:54:00 0
Asfalt yollar onarılıyor

DEVAM EDECEK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer “Hava şartları uygun olduğu sürece vatandaşların mağdur olmamaları açısından asfalt yol onarım çalışmaları ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

 

VATANDAŞ DA MEMNUN

Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon ve içme suyu şebeke inşaatından dolayı bozulan yollara Malkara Belediyesi'nin ilçe genelinde yapmış olduğu yol onarım çalışmaları da devam ediyor.

 

YOLLAR ARTIK ÇAMUR OLMAYACAK

Yapılan yol onarım çalışmaları esnasında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür edip ikramlarda bulunan mahalle sakinleri “Kötü hava şartlarının yaklaştığı bugünlerde asfalt çalışmaları sayesinde yollar güzel bir görünüme kavuşuyor ve yağacak olan yağmurların ardından yollar artık çamur olmayacak. Çocuklarımız okullarına, biz büyükler ise işlerimize çamurlu ya da çukurlu yollardan değil, yapılan düzgün yollardan gideceğiz” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10