Kaymakam Kubilay'dan ilkokula habersiz denetim

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okullarda da habersiz inceleme ve denetimlerine başladı.

Çerkezköy 14.10.2014 16:27:00 0
Kaymakam Kubilay

MALZEME OFİSİNDEN ALIM YAPILDI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün saat 08.30’da Fevzipaşa İlkokulu’nu habersiz denetlerken, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da daha sonra denetime katıldı. Yeni tamamlanan okul binasını ve sınıfları inceleyen Kubilay,  yeni yapılan binada bulunan sınıflardaki sıra eksikliklerin tamamlanması talimatını verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da “Devlet Malzeme Ofisi’nden alım yapıldı” dedi. Kubilay, sıraların alımının takip edilmesini istedi.

 

AMACIMIZ DAHA İYİ BİR EĞİTİM VERİLMESİ

Kaymakam Kubilay, öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için eksikliklerin giderilmesini isterken, personele de başarılar diledi. Velilerle de sohbet eden Kubilay, “Amacımız yönetimin iyileştirilerek öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi” dedi.

 

SINIFLARI DA ZİYARET ETTİ

Kantini de denetleyen Kubilay, kantin ve okulun eksikliklerinin tamamlanması ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kantinin düzenli olarak denetlenmesi talimatını verdi. Başarının Arttırılması Eylem Planı’nın hazırlanması konusunda da okul Müdüründen bilgiler alan ve çeşitli talimatlar veren Kaymakam Kubilay sınıfları da gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10