Malkara Belediyespor gövde gösterisi yaptı

Çerkezköy Haber- 2014-2015 Futbol sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde Bölgesel Amatör Lig hedefiyle mücadele edecek olan Malkara Belediyespor'un kadrosunda yer alacak olan futbolcularla Kulüp Yönetimi arasında önceki

Malkara 14.10.2014 16:29:00 0
Malkara Belediyespor gövde gösterisi yaptı

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR KATILDI

Gerçekleştirilen imza törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Malkara Belediyespor Başkan Yardımcısı Biray Yay, Malkara Belediyespor Yöneticilerinden Serkan Ayaz ile Aziz Orta, Teknik Direktör Zafer Soykırlı, Genel Menajer Rasim Tokuç, diğer teknik heyet personeli, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Futbolcularla yapılan imza töreni sonrasında Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz; “Hepimiz için önemli olan bu yeni sezonda futbolcularımızla toplu olarak imza töreni gerçekleştirdik. 2014-2015 Futbol Sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluğa oynayacak ve bizi Bölgesel Amatör Lig'e yükseltecek başarılı bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Her zaman söylediğim gibi Malkara Belediyespor Yönetimi olarak teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Malkaralılar bu sezon başarıdan başarıya koşacak bir Malkara Belediyespor izleyecekler. Malkara'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek düşüncelerini belirtti.

 

Haber merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10