Karaca: Partimiz ihtişamlı günlerine geri dönecek

2009-2014 döneminde Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği yapan Hasan Karaca, ilçe başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Çerkezköy 19.10.2014 11:20:00 0
Karaca: Partimiz ihtişamlı günlerine geri dönecek

İHTİŞAMLI GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kurucularından olan Hasan Karaca, 16 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Çerkezköy İlçe Kongresi için başkan adaylığını açıkladı. Önceki gün saat 12.00’da Simit Cafe& Cafe Bistro’da basın açıklaması yapan Hasan Karaca, aday olmasının sebebini de kamuoyu ile paylaştı.  Kongrenin 16 Kasım’da yapılacağını anımsatan Karaca “İlçe başkanı olursam AK Parti eski ihtişamlı günlerine geri dönecek” dedi.

 

RESMEN AÇIKLAYAN İKİNCİ ADAY

Yönetim kurulu eski üyelerinden Mehmet Han Atbaşı’nın adaylığını açıklamasının ardından Hasan Karaca, resmen adaylığını açıklayan ikinci aday oldu. Başta Çerkezköy’ün yerel sorunlarını çözebilmek, daha sonra partiyi eski ihtişamlı günlerine döndürmek için ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Karaca, “AK Parti’nin Çerkezköy’de kurucuları arasında yer alıyorum. 2002 yılında kurulan Ak Parti’nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurucuları arasında 4.sırada yer aldım” dedi.

 

 

12 YILDIR AK PARTİ’NİN İÇİNDEYİM

2002’de AK Parti Çerkezköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2003’te AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004’te AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 2004’te AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2014 döneminde AK Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulunduğunu belirten Hasan Karaca, 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti’den kontenjan 1.Sıra Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu anımsattı. 12 yıldır AK Parti’nin içerisinde olduğunu söyleyen Karaca, edindiği bilgi birikimini partinin vizyonu ve misyonu ile birleştirerek partinin oy potansiyelini yükseltecek saygın bir İlçe Başkanı olmak istediğini dile getirdi.

 

“TEK ADAY İLE GİDİLECEK” DİYE BİR ŞART YOK

Parti tüzüğünde ‘kongreye tek adayla gidilecek’ diye bir ifadenin yer almadığını, fakat genel merkezin kırgınlıklar, dargınlıklar olmasın diye ittifakla bir aday üzerinde herkesin ortak karar almasını istediğini belirten Karaca, genel merkezin yapacağı çalışmaya güvendiklerini ifade etti.

 

BU GÜNÜ HAREKETE GEÇİRMEK İÇİN ADAY OLDUM

AK Parti’nin Çerkezköy’de kaybettiği iktidarı tekrar alacak güçte olduğunu söyleyen Karaca, ekibiyle ve AK Parti’ye gönül veren herkesle birlikte, yeniden bu iktidarı alacak güce ve donanıma sahip olduğunu ifade ederek “Bu gücü harekete geçirmek için aday oldum” dedi. Karaca, adaylığının ve yapılacak kongrenin partiye hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10