Aileler camilerle buluşuyor

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından 100. Yıl Mahallesi Ebubekir Sıddık Camii'nde "Aileler Camilerde Buluşuyor" projesi kapsamın

Tekirdağ 19.10.2014 14:04:00 0
Aileler camilerle buluşuyor

YOLU, CAMİLERİ SEVDİRMEKTEN GEÇİYOR

Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Hızır Yağcı, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, farklı camilerden din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah ezanının okunmasının ardından Yasin-i Şerif okunması ile başlayan programda sabah namazının kılınmasının ardından konuşan Süleymanpaşa ilçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri “Diyanet İşleri Başkanlığı bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın sloganını ‘Geç Kalma; Genç Gel’ olarak belirledi. Bu tema üzerinde durarak gençleri bekleyen tehlikeleri bertaraf etmenin yolu, gençleri camilere ısındırıp sevdirmekten geçiyor” dedi.

 

HER AY DEVAM EDECEK

Programda ayrıca kısa bir zikir ve tesbihatın ardından Süleymanpaşa İlçe Müftüsü tarafından dua yapıldı. Program sonunda katılanlara cami bahçesinde çorba ve çay ikram edildi. Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından uygulamaya geçirilen projenin her ay devam edeceği belirtildi.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10