" Amacımız olumlu işleri artırmak, olumsuzlukları azaltmak"

İpsala Kaymakamlığı'ndan Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan ve bayram sonrası yeni görevine başlayan Mehmet Ali Gürbüz, ilçe esnafını ziyaret etti.

Kapaklı 21.10.2014 11:00:00 0

18 FIRIN FAALİYET GÖSTERİYOR

Önceki gün saat 13.00’da Pınar Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Gürbüz, hem esnafla tanıştı hem de esnafın sıkıntı ve beklentilerini dinledi. Pınar Bulvarı’nda fırıncılık yapan Mustafa Sandıkçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kapaklı’da 18 fırının faaliyet gösterdiğini söyleyen Sandıkçı, 13 personelle sabah saat 05.45’te iş başı yaptıklarını ifade etti.

 

ALIŞILA GELMİŞ BİR ŞEY DEĞİL

Pideland adlı iş yerini ziyaret eden Gürbüz, daha sonra da Birsen İnşaat’ı ziyaret ederek firma sahibi Birsen Bulut ile görüştü. Bir bayanın müteahhitlik yapmasının alışıla geldik bir şey olmadığını ifade eden Gürbüz, Kapaklı’da bir bayanın bu meslekle uğraştığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

AY SONUNA KADAR HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Müteahhit Birsen Bulut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Gürbüz’den ilçeye tapu ve kadastro müdürlüğü kurmasını isteyen Bulut böylelikle müteahhitler olarak işlerini halletmek için Çerkezköy’e gitmek zorunda kalmayacaklarını belirtirken, Kaymakam Gürbüz de “Ay sonuna kadar tapu ve kadastro müdürlükleri hizmet verir hale gelecek” dedi.

 

DAVRANIŞINIZDAN DOLAYI TAKDİR ETTİM

Birsen Bulut, Kaymakam Gürbüz’ün ihtiyaç sahibi aileleri ziyaretine bizzat şahit olduğunu ifade etti. Kapaklı’da 11 yıldır bu işi yaptığını ve bugüne kadar 20’ye yakın apartman inşa ettiğini söyleyen Bulut “Siz ilçemizdeki görevinize başlar başlamaz öncelikle fakir aileleri ziyaret ettiniz. Sizi bu davranışınızdan dolayı takdir ettim. Bizim ilçemize de sizin gibi bir kaymakam gerekiyordu” diyerek Kaymakam Gürbüz’e teşekkür etti.

 

KAPAKLI HALKI KAYMAKAMLIK KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENECEK

Esnaf ziyaretlerinde konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı halkının ‘Kaymakamlık’ kültürünü öğrenmesi için vatandaşları evinde, esnafı da iş yerinde ziyaret ettiklerini ifade etti. Gürbüz, amaçlarının ilçedeki olumlu işleri arttırmak, olumsuzlukları ise azaltmak olduğunu ifade etti.

 

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10