Karaağaç'ta 300 ton asfalt ile yama çalışması yapıldı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün eylül ayı çalışmaları ile ilgili değerlendirme yaptı.

Çerkezköy 21.10.2014 11:55:00 0
Karaağaç

TAMİRAT TAMAMLANDI

Kapaklı’ya bağlanan 6 mahallede yol yapım ve onarım çalışması yürüttüklerini ifade eden Mandalı “Yanıkağıl Mahallesi Sağlık Ocağı’nın bahçe duvarlarının beton ve panel çiti yapıldı. Eylül ayında İsmetpaşa Mahallesi 32. Sokak’ta bulunan Belediye Hizmet Binası’nın da tadilatı tamamlandı” dedi.  Pınarça Mahallesi Gaziler Parkı’nın tuvalet tamiratının da devam ettiğini ifade eden Mandalı, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nun çatısının da Eylül ayında tamir edildiğini belirtti.

 

300 TON ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

Uzunhacı Mahallesi’nde de bordür taşlarının boyandığını ifade eden Mandalı “Pınarça Mahallesi’nde su kuyusu tamiri yapan Fen İşleri ekipleri Karlı Mahallesi’nde de kurban satış yeri düzenleme çalışmaları yaptı” dedi. Eylül ayı içinde Yanıkağıl ve Bahçeağıl Mahallesi’ndeki bozuk olan yollarda stabilize yol çalışması yapıldığını, Cumhuriyet Mahallesi Dilsiz Sokak’ta bozuk olan yolun onarıldığını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Pınarça Mahallesi yolu üzerine yağmur ızgaraları yapıldı. Karaağaç Mahallesi’nde 104. Cadde’de 300 ton asfalt yama yapıldı” dedi.

 

CADDE GENİŞLETİLİYOR

Atatürk Mahallesi Kalender Sokak’ta bulunan dereye 200 metre 600’lük kanalizasyon gideri yapıldığını ifade eden Başkan İrfan Mandalı “Bahçelievler Mahallesi Alaaddin Caddesi Necip Fazıl Sokak ve Erdinç Sokak’a da 100 metre yağmursuyu gideri döşendi” derken, Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’nde ise yol genişletme çalışmalarını devam ettiğini dile getirdi.

 

KANALİZASYON ŞEBEKE HATTI İNŞAATI YAPILDI

Başkan Mandalı, eylül ayında toplam 7 bin 499 ton mekanik, 2 bin 857 ton balast yol malzemesi alımı yaptıklarını ifade etti. Atatürk Mahallesi muhtelif cadde ve sokaklarında 300’lük boru ile toplam 834 metre kanalizasyon şebeke hattı inşaatı yapıldığını, İstikbal Caddesi Karaağaç Deresi üzerine ilave betonarme kutu menfez işi yapıldığını dile getiren Mandalı “Atatürk Mahallesi muhtelif cadde ve sokaklarında 500’lük boru ile toplam 727 metre kanalizasyon şebeke hattı inşaatı yapıldı” dedi.

 

KALDIRIMLAR YENİLENDİ

Kıbrıs Caddesi’ndeki kaldırımların da sökülerek yenilendiğini dile getiren Mandalı “Atatürk Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde 200’lük boru ile toplam bin 32 metre kanalizasyon şebeke hattı yapıldı” dedi. Belediye olarak 100 ton soğuk asfalt yama malzemesi aldıklarını ifade eden Mandalı “Kömürcü Sokak dere başından itibaren şevli beton dere ıslah yapım işi tamamlandı” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10