CHP yönetimi Kızılay ve THK'yı ziyaret etti

Bir süre önce yapılan CHP Çerkezköy ilçe olağanüstü kongresinde göreve gelen Hasan Demir başkanlığındaki yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor. Hasan Demir ve beraberindeki partililer dün de aynÄ?

Çerkezköy 6.11.2014 17:56:00 0
CHP yönetimi Kızılay ve THK

KIZILAY SADECE YARDIM EDER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut,  tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtti. Sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çeken Aşut “Kızılay tüm insanlara insan olarak bakıyor. Kızılay, dara düşmüş insanlara yardım eder. Kızılay sadece yardım eder. Tüm siyasi partiler bizim olmazsa olmazlarımızdandır” dedi. Zaman zaman değişik partilerin iktidara geldiğini söyleyen Aşut, “İktidarlar düşse bile Kızılay’ın görevi aynı şekilde devam eder” dedi.

 

ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER OLDU

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül de, Hasan Demir ve yeni yönetime başarılar diledi. Gerek belediyede gerek CHP İlçe Teşkilatında önemli değişikliklerin olduğunu ifade eden Zümbül “Kızılay ve THK olarak biz birlikte çalışan kurumlarız. İlçemiz adına sizlerden beklentilerimiz var” dedi.

 

KENDİ UÇAĞIMIZI UÇURAMADIK

THK Genel Başkanının görevden alındığını ve bu nedenle kurum olarak sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek “Bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramında THK olarak kendi uçağımızı uçurtmayı planlamıştık. Ancak genel başkanımızın görevde alınması nedeniyle uçağımızı uçuramadık” dedi. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de 33 kişilik CHP Çerkezköy ilçe yönetim kurulu olarak ilçeye bir şeyler kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

 

SAHİP ÇIKMAK BİZİM BORCUMUZ

Hem projeleri paylaşmak hem de kurumlara yardımcı olmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Demir “Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bu iki önemli kurumumuzu ziyaret etmekten de son derece mutluluk duyuyoruz” dedi. Bu iki kurumun da Büyük Önder ve Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün bir kazanımı olduğunu söyleyen Demir, bu iki kuruma sahip çıkmayı bir borç olarak gördüklerini dile getirdi.

 

TRAKYA’DA ÖRNEK OLACAĞIZ

İlçe başkanı olarak yönetim kurulunda yer alan tüm yönetim kurulu üyelerine güveninin tam olduğunu ifade eden Demir “İlçe başkanı olarak benim yönetim kuruluma güvenim tam. Her arkadaşım görevini en iyi şekilde yapma gayretinde” dedi. Yönetim olarak tam bir birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını söyleyen Demir “CHP Çerkezköy ilçe yönetimi olarak gerek çalışmalarımızla gerek birlikteliğimizle Trakya’da örnek olacağız” dedi.

 

İNANARAK VE ÇALIŞARAK BAŞARDIK

Yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesi’ni almak için inançlarını ortaya koyduklarını ve başarmak için çok çalıştıklarını dile getiren Demir “Tekirdağ’da 11 ilçe içinde CHP’nin Çerkezköy Belediyesi’ni kazanamayacağı yönünde bir görüş hakimdi. Ama biz Çerkezköy’de seçimi kazanacağımıza inanmıştık” dedi. Çerkezköy’deki başarının inanarak ve çalışarak elde edildiğini ifade eden Demir “Şu an Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy’e bir şeyler kazandırmak için hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor. Biz bu yola çıktığımızda seçim kitapçığımızda Çerkezköy’e kazandırılacak hizmetler konusun da stratejik planlarımızı anlattık” dedi.

 

BORCU BAHANE ETMİYORUZ

Belediyeyi borçlu aldıklarını ama borcu bahane etmediklerini ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir “Biz hizmet için yola çıktık ve hizmet üreteceğiz. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak belediye başkanımızın devamlı destekçisiyiz ve her hizmetinde de yardımcı olacağız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10