CHP'den Kent Konseyi'ne ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yeni yönetim önceki gün de Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'ü zi

Çerkezköy 7.11.2014 11:30:00 0
CHP

AMACIMIZ ÇERKEZKÖY’ÜN DAHA İYİ YERLERE GELMESİNİ SAĞLAMAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi olarak ilçenin gelişimine önemli şekilde katkı sağlamak için projeler ürettiklerini ifade etti. Amaçlarının ilçenin daha iyi yerlere gelmesi olduğunu söyleyen Karagöz “Kent Konseyi olarak sorumluluğumuz fazla” dedi.

SOSYAL AKTİVİTELER DE DÜZENLİYORUZ

Sosyal hayatı canlandırmak için sosyal aktiviteler de yaptıklarını söyleyen Karagöz “Kent konseyi olarak okula gitmeyen çocuklarımızın okula gitmelerini sağlamak için girişimlerde bulunduk. Tiyatro kursu açtık, satranç kursu açtık, mektup yarışması düzenledik ve rölyef kursu başlattık. Bu kurslarla da ilçemizin sosyal yaşamını renklendirerek sosyal yaşamın daha üst noktaya çıkmasına katkı sağlıyoruz” dedi.

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de “Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kent Konseyi olarak Çerkezköy’e çok şeyler kazandıracağınıza inanıyoruz. Kent konseyinin güçlü olması lazım. Sizlerin oluşturduğu güçlü yönetiminizin başarılı olacağına inanıyoruz” diyerek kendilerinin de her zaman destek olacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10