Model Uçak Kursu devam ediyor

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi tarafından açılan Model Uçak Kursu devam ediyor. Kursu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, bu kurs ile havacılığın gelişimin

Çerkezköy 7.11.2014 13:53:00 0
Model Uçak Kursu devam ediyor

ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR

Kursla ilgili bilgi veren Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Kursa katılan tüm öğrenciler özverili ve titiz bir şekilde çalışıyor” dedi. Amaçlarının uçan bir Türk ulusu yaratmak olduğunu söyleyen Zümbül “Gençlerimizi havacılık konusunda bilgilendiriyoruz ve onlara havacılığın önemini anlatıyoruz” dedi. Kursta Ata modeli uçak yaptıklarını ifade eden Zümbül eğitimlerin uzman kişiler tarafından verildiğini söyledi.

 

ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ

Havacılığın bugünkü konumundan daha iyi noktalara geleceğine inancının tam olduğunu ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de “Bu gün model uçak yaparsınız yarın ise daha gelişmiş şekilde bir uçak yaparsınız. Dediğim gibi sizler bizlerin ve ülkemizin geleceğisiniz. Sizler yapmış olduğunuz bu model uçaklarla da havacılığımızın gelişimine katkı sağlıyorsunuz” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10