Sahil projesi görüşüldü

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçedeki esnaf oda başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda 13 Kasım Süleymanpaşa'nın kurtuluş kutlamaları ve sahil projesi hakkında görüş alÄ?

Süleymanpaşa 11.11.2014 12:12:00 0
Sahil projesi görüşüldü

ESNAF ODALARININ DA KATILMASINI İSTİYORUZ

Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi sahil hizmet binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada “13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşu dolayısıyla düzenlenecek yürüyüşe esnaf odalarının da katılmasını istiyoruz” dedi. Kurtuluş kutlamalarının halkın bayramı olduğunu ifade eden Eşkinat “Büyükşehir olmamızın ardından 13 Kasım tarihi Süleymanpaşa’nın kurtuluşu oldu. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak halkımızın bayramını hep birlikte kutlamak istiyoruz. Bu noktada esnaf odalarımızın düzenleyeceğimiz kortejde meslek grupları olarak bizlerle bir arada olmalarını istiyoruz” dedi.

 

KULLANIŞSIZ SAHİLDEN KURTARMAK İSTİYORUZ

Başkan Eşkinat, sahil projesi hakkında da oda başkanlarının görüşlerini aldı. Tekirdağ’ı geri kalmış, kullanışsız sahilden kurtarmak istediklerini ifade eden Eşkinat “Bu noktada bu şehrin havasını koklayan bu şehirde nefes alan herkesin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Süleymanpaşa’nın geleceği için atacağımız bu büyük adımda sizlerin de fikirlerini bizlerle paylaşmasını istiyorum” dedi.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10