Korkmaz: Kötü futbol ortaya koyduk

Hafta sonunda evinde Çorlu Gençlerbirliğispor'a mağlup olan Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz haftayı değerlendirdi. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldıkları için üzgün olduklar

12.11.2014 17:00:00 0
Korkmaz: Kötü futbol ortaya koyduk

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu Çorlu Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyet hakkında konuştu.

BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Korkmaz, “Galibiyetten sonra toplantı yapmanın anlamı yok. Önemli olan mağlubiyetten sonra toplantı yapmanın anlamı var. Geçen hafta ilk maçımızdan 4-0 skorla ayrılarak Çorlu Kültür engelini geçtik. O maçı hiçbir zaman ölçü almadık ve bu hafta evimizde oynadığımız Çorlu Gençlerbirliği bizim maçı son derece önemliydi. Ne olursa olsun bu grubun iddialı takımlarından biri de Çorlu Gençlerbirliği’dir” açıklamasında bulundu.

“ÖNÜMÜZDE UZUN MARATON VAR”

Korkmaz “ Takıma ne kadar güvensek de böyle aksilikler yaşanabilir. Bunun nedenini de çeşitli şeylere bağlayabiliriz. Özellikle takımımız kendine maç öncesinde güveni fazlaydı. Çorlu Gençlerbirliğini hafife aldık diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hazırlık maçları dahil oynadığımız en ciddi ve dişli karşılaşmaydı. Takımın kendine olan fazla güveni de bize böyle bir kötü sonucu getirdi. Karşılaşmada da girmiş olduğumuz pozisyonları da değerlendiremedik. Takım olarak gerçekten çok kötü bir futbol ortaya koyduk. Karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf ise Çorlu Gençlerbirliği oldu ve karşılaşmadan da üç puan ile ayrılmasını bildi. Bundan sonra önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Önümüzde gerçekten uzun bir maraton var” dedi.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Ligin dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Ergene Belediyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Korkmaz “ Ligi Malkara Belediyespor deplasmanına kadar kayıpsız geçmek istiyoruz. Malkara Belediyespor gerçekten çok ciddi bir ekip ve oradan da üç puan ile dönerek yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Sağ kanat oyuncumuz Cem Akbaba, geçen hafta oynadığımız Çorlu Kültür maçında takımımıza ısınma için müsaade etmedikleri için ısınmadan maça çıktık ve sakatlığı gerçekleşti. İki hafta aramızda olmayacak” açıklamasında bulundu.

“HİÇBİR ÖNLEM ALMIYORLAR”

Korkmaz “ buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Yetkililer maç saatlerini belirlerken arada muhakkak bir zaman bırakmaları gerekiyor. Bu ayarlama nasıl oluyor anlamıyorum. Aynı sahada 12.00 ve 14.00 saatleri arasında iki maç oynatıyorlar. Bu halı saha turnuvası değil ve biz alışık değiliz. Bu zaman kadar böyle bir şey yaşamadık. Gözlemciye ricada bulunduk ve kale arkasında bari oyuncularımız ısındın dedik ama hayır cevabı aldık. Bu bizim için hoş bir şey olmadı. Çorlu stadında bir sürü eksiklik var. Soyunma odasında pencere düşüyor ve oyuncumuz Abdi’nin kafası yarılıyor.

Bunlar nasıl kontrol edilip onay veriliyor anlamıyorum. Güvenlik sıfır ve maçın ardından 1947 taraftarları aracımızı taşladı. Hiçbir müdahale olmadı. Kapaklı da bu haftaki programla ilgili toplantı yapıldı. Güvenlik önlemi alınmasını istediler ama ne kadar da güvenlik önlemi alınsa misafir taraftar için tribün olmadığı için orada hiçbir önlem alınamaz” açıklamasında bulundu.

“GEREKLİ MÜDAHALELER YAPILACAK”

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Korkmaz “Aldığımız mağlubiyet ile Çerkezköyspor’un hedeften kopacağını zannetmesinler, aksine bu mağlubiyet bizleri daha da kamçıladı. Takım kendine çok güveniyor ve bir şekilde ikaz verilmesi gerekiyordu bunu da Çorlu Gençlerbirliği takımı verdi. İyi oldu her maçı final havasında oynayacağız. Grupta çok iddialı takımlar var ve mağlubiyet alan hedeften düşmez. Herkesin sabırlı olmasını ve takımımızı desteklemelerini temenni ediyorum. Ergene maçını da kayıpsız geçerek inşallah hedefimize ilerleyeceğiz. Devre arasında da takıma takviye çalışmalarımız olacak. Takip ettiğimiz oyuncular var ve gerekli müdahaleler yapılacak” diye konuştu.

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10