Edirne Belediyesi Edirnespor, Abdullah Gül Üniversitesi'ni konuk ediyor

Edirne Belediyesi Edirnespor kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 4.haftasında geçtiğimiz sezonun lig üçüncüsü ve kadınlar Eurocup finalisti Abdullah Gül Üniversitesi ( Eski adı KASKÄ?

14.11.2014 17:43:00 0
Edirne Belediyesi Edirnespor, Abdullah Gül Üniversitesi

ALTINCISIRADA YER ALIYOR

Geçtiğimiz hafta yeni başantrenör Mehmet Can Öztürk ile çıktığı ilk maçta deplasmanda Canik Belediyesi karşısında 78-72 galip gelen Potanın Edirneli Perileri çalışmalarını eksiksiz olarak Mimar Sinan Spor Salonu’nda devam ettirdi. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Edirne Belediyesi Edirnespor’da sakat ve eksik oyuncu bulunmuyor. Takımın  3 maç sonunda 2 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunuyor. Edirne temsilcisi 5 puanla ligde 6.sırada yer alıyor. Takımın en skorer oyuncusu ortalama 24,2 sayı ile MarissaColeman. Coleman aynı zamanda TKBL sayı lideri konumunda. Asist lideri 6,6 ortalamayla Lindsey Harding. Ribaunt liderliğinde ise  8,4 ortalamayla Luca Ivankovic bulunuyor. Rakip Abdullah Gül Üniversitesi oynadığı 3 maçta aldığı 3 galibiyet ile 6 puana sahip ve ikinci sırada yer alıyor. Geçtiğimiz haftayı Mersin BŞB galibiyetiyle kapayan Kayseri temsilcisi hafta içinde oynadığı kadınlar Euroleague maçında Polonya temsilcisi Energa Torun'a 83-78 mağlup oldu.

 

 

MAÇA DAVET ETTİ

Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Murat Boyacıoğlu  Canik Belediyesi karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek “ Deplasmanda oynadığımız Canik Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak çok önemli. Yeni hocamızla çıktığımız ilk maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Deplasmanda alınan her galibiyetin ayrı bir önemi var. Edirne’de taraftarımız önünde geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere oynadığımız 27 maçı da kazandık. Rakibimizin gücüne saygımız var, geçtiğimiz sezonun Eurocup ikincisidir.  Kadro zenginliğini biliyoruz. Ama biz özellikle taraftarımız önünde oynayacağımız her maça galibiyet için hazırlanıyoruz. Amacımız bu maçımızı da kazanarak hedefimize doğru ilerlemek. Rakibimiz geçtiğimiz sezonun lig üçüncüsü ve Eurocup finalisti. Rakibimizin gücünü bilmekle birlikte taraftarımız ile birlikte bu maçtan da galibiyet arayacağız. Hafta boyunca maça iyi hazırlandık. Eksiğimiz, sakatımız yok. Sürpriz arayacağız. Ayrıca takımımızı destekleyen muhteşem bir Belediye Başkanımız var. Elinden gelen tüm imkanlarla takımıza desteğini esirgemeden sunuyor. Sayın Recep Gürkan’a kendim ve takımım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm basketbolseverleri ve taraftarlarımızı Cumartesi günü tribünleri doldurmaya davet ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10