Hayrabolu'da kurtuluş balosu gerçekleşti

14 Kasım Hayrabolu'nun Kurtuluşu sebebiyle ve Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne destek sağlamak amacıyla Hayrabolu Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlen

Hayrabolu 14.11.2014 17:48:00 0
Hayrabolu

TEŞEKKÜR ETTİ

Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Halil Başaran; “Her şeyin en iyisine en güzeline layık olan değerli Hayrabolu’lular, bugün burada Hayrabolu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü sebebiyle düzenlediğimiz kurtuluş gecesi ve Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dayanışma yemeği sebebiyle toplanmış bulunmaktayız. İlk aşamada Futbol, Basketbol, Voleybol, Judo ve satranç branşlarında takımlarımız hazır. Diğer branşlarımızı da çalışmalarımıza başladık. Profesyonel ruhla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulübümüze en büyük katkıyı sağlayan, başta İlçe Kaymakamımız Tamer Orhan’a, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’ya, antrenörlerimize, kulüp yönetim kurulu üyelerine ve üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

ÇEKİLİŞLER YAPILDI

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu; “Hayrabolu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü sebebiyle düzenlediğimiz kurtuluş gecesi ve Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dayanışma yemeği sebebiyle katılan herkese katkı ve desteğinden dolayı teşekkür ederim.”dedi. Kurtuluş Balosunda sürpriz sanatçılar sahne alıp seslendirdikleri şarkılarla geceye renk kattılar. Gecenin sonunda Hayrabolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek sağlamak amacıyla çekilişler yapıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10