CHP'li kadınlar Kapaklı'da toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tekirdağ'daki ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri toplantısı dün saat 13.00'da Kapaklı'da yapıldı.

Kapaklı 14.11.2014 17:49:00 0
CHP

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Toplantıya CHP Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çorlu Kadın Kolları Başkanı Adviye İşbuyuran, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabiha Önder, Şarköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Güray, Muratlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Nurtekin, Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

KÖTÜ YÖNETİMİN MİMARI BİZ DEĞİLİZ

Aksu Pastanesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan CHP’li Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP’nin 1945 yılından bu yana iktidarda olmayışının kendileri üzdüğünü belirtti. Bugünkü kötü yönetimin mimarının kendileri olmadığını ifade eden Mandalı, CHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini savundu. Yerel seçimler öncesi hiç kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden kucaklayacağı sözünü verdiğini anımsatan Mandalı “seçildiği günden bu yana da hiç kimseyi ötekileştirmediğini söyledi. Herkese eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Mandalı,

 

 

KADINLAR CUMHURİYETE, CUMHURİYET DE KADINLARA BORÇLU

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de cumhuriyetin kuruluşunda kadınların önemli katkılarının olduğunu ifade etti. Bugün var olmamızı Cumhuriyete borçlu olduğumuzu söyleyen Köprülü “Kadınlarımız Cumhuriyet sayesinde meslek sahibi ve birey oldular” dedi. Cumhuriyetin de kadınlara borçlu olduğunu dile getiren Milletvekili Köprülü “Bugün Atatürk milliyetçiliğinde, laiklikte buluşuyoruz. Bugün burada Atatürk’te buluşuyoruz” diye konuştu.

 

 

HER ZAMAN TOPLUMDA SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR

Kadınların toplumda aktif rol oynadığını, her zaman toplumda söz sahibi olacaklarını söyleyen Köprülü, kadınların gücünün erkeklere de güç verdiğini ve başarılı olmasını sağladığını belirtti. Bugüne kadar verdikleri mücadeleyi artırarak CHP’yi 2015 seçimlerinde iktidara taşıyacakları ileri süren Köprülü “Bizim ortak paydamız insan. Bizim mücadelemiz bize bırakılan mirasa sahip çıkma mücadelesidir. Bu mücadelemiz kararlılık devam edecek. Bizim mücadelemiz Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde iktidara gelme mücadelesi olacak” dedi.

KADINLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Her zaman olduğu gibi bu seçim sürecinde de kadınlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Köprülü “kadınların kararlı çalışması sayesinde mücadelenin taçlanacağını söyledi. Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, yapılacak çalışmalarda izlenecek yol haritası da belirlendi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10