AK Parti Çerkezköy'de flaş gelişme

Geçtiğimiz ay yapılması planlanan AK Parti Çekezköy İlçe Başkanlığı Kongresi öncesi aday belirleme sürecinde sona gelinirken, bugün akşam saatlerinde İstanubul AK Parti Merkez Binası'nda yapÄ?

Çerkezköy 16.11.2014 19:36:00 0
AK Parti Çerkezköy

16 Kasım’da yapılması planlanan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Kongresi’nin Genel Merkez tarafından 7 Aralık tarihine ertelenmesinin ardından aday belirleme çalışmalarına hız verildi. Reşat Bahar, Tuncay Yeğin, Mehmetcan Danyeli, Hanifi Belindir ve Hasan Karaca geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da İl Başkanı Ahmet Akçay ile görüşmüş, yapılan görüşmeler neticesinde 3 ismin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından yapılacak olan mülakata çağrılması uygun görülmüştü. Mülakat için bugün İstanbul’daki AK Parti merkez binasına davet edilen isimlere son anda HAS Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Ercan Erdoğan’ın da dahil edilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayları Reşat Bahar, Hanifi Belindir, Hasan Karaca ve Ercan Erdoğan ile mülakata başlamadan önce AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile kısa bir görüşme yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, adaylardan ilk olarak Hasan Karaca ile görüştü. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için yapılan mülakatların yaklaşık 2 saat içinde tamamlanması bekleniyor. Kamuoyu merakla AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı’nın kim olacağını öğrenmeyi bekliyor.

Ayrıntılar gazeteniz Çerkezköy Haber’de… 


0282 726 91 91
0282 747 65 10