'Bir engel, bütün hayatı yaşamaya engel değil'

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri "Hayırda İyilikte Yarışıyoruz" projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği'ne oyuncak yardımında bulundu.

Çerkezköy 21.11.2014 16:30:00 0

OYUNCAK YARDIMINDA BULUNDULAR

Minik öğrenciler anaokulu öğretmenleri Melike Başar, Seda Pek, Aygün Can ve Ülker Karaman önderliğinde başlatılan ‘Hayırda iyilikle Yaşıyoruz’ projesi kapsamında örnek bir çalışmaya daha imza attı. Minikler, aldıkları oyuncakları Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne teslim etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Okulda yaptıkları ‘Sihirli Sandık’ çalışması kapsamında ‘Hayırda İyilikte Yarışıyoruz’ projesi hazırladıklarını ifade eden Zübeyde Hanım Ana Okulu Müdürü Sebahat Uslu, sadece bir kampanya gerçekleştirmek bir projeyi yürütmek amacıyla değil, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

HAYATI YAŞAMAYA ENGEL DEĞİL

Zübeyde Hanım Anaokulu olarak engelli vatandaşlara maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Uslu, , hayatın her an insanların karşısına farklı durumlar çıkardığını, bir engelin aslında bütün hayatı yaşamaya engel olmadığını ifade etti. Uslu, projeye katkı sağlayan okul öğretmenlerinden Melike Başar, Seda Pek, Aygün Can ve Ülker Karaman’a ve öğrencilere de teşekkür etti.

HER İNSAN POTANSİYEL BİR ENGELLİ ADAYI

Uslu, engelleri ortadan kaldırmak için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade ederken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin, minik öğrenciler tarafından derneğe oyuncak bağışı yapılmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Hayırseverlerin katkı ve destekleri ile ayakta durduklarını dile getiren Metin, her insanın potansiyel bir engelli adayı olduğuna dikkat çekti. Engelli vatandaşların hiçbir zaman göz ardı edilmemesi ve onlara sahip çıkılmaması gerektiğini dile getiren Metin, topluma kazandırılan her bir engellinin o toplumun da gelişmişliğini gösterdiğini söyledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10