Hizmet araçları teslim edildi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Abalıoğlu Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilileri arasında Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) projesi kapsamında yüklenici f

Malkara 22.11.2014 12:50:00 0
Hizmet araçları teslim edildi

2 ARAÇ TESLİM EDİLDİ

Saat 11.30’da başkanlık makamında düzenlenen törene Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyelerinden Ali İhsan Uslu ile Afşin Turan, Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Enis Başeğmez ve Kamu Grup Direktörü Coşkun Ağacıklar katıldı. 15 Ağustos 2014 tarihinde imzalanan KGYS-TEDES ihalesi sözleşmesine istinaden 2014 model Volkswagen Passat ve 2014 model Volkswagen Transporter marka araçların Malkara Belediye Başkanlığı işlerinde kullanılmak üzere teslimatı yapıldı.

 

İLK BELEDİYEYİZ

Biz bu işi bir belediyenin Türkiye'de gelir alabileceği şeklinde yapan ilk belediye olduklarını ifade eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “TEDES Projesi kapsamında projeden gelen 3 kontrol aracı daha önceden Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmişti. Şimdi ise hizmet araçlarının Malkara Belediyesi'ne teslimi yapılıyor. Bu araçların yakıtları yüklenici firma tarafından karşılanacak. 60 tane sabit 16 tane hareketli olmak üzere toplam 76 tane güvenlik kamerasının bulunduğu TEDES sayesinde can ve mal güvenliğinin sağlanması, olumsuz olayların önüne geçilmesi, düzenli ve güvenli trafik akışının temin edilmesi, trafik ihlallerinin tespitinin kolaylaşması konularında kolaylık olacak” dedi.

 

KAYIPLARIN EN AZA İNDİRİLMESİNİ SAĞLIYOR

Abalıoğlu Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Enis Başeğmez ve Kamu Grup Direktörü Coşkun Ağacıklar ise; “TEDES aslında son teknolojilerin kullanıldığı elektronik trafik denetleme sistemleridir. Trafikte uygun yerlere konumlandırılan kameralarla kırmızı ışık ihlali, hız ihlali gibi trafik ihlallerini tespit edip ilgili verileri emniyet bünyesindeki veri merkezine aktaran sistemlerdir. Mevcutta EDS olarak bulunan bu uygulamaların proje sahibi tek başına Emniyet Müdürlüğü iken TEDES projelerinde Emniyet'in yanı sıra belediyeler, valilik veya kaymakamlıklar da yer almaktadırlar. TEDES projelerinin amacı kent ve trafik güvenliğinin sağlanarak can ve mal kayıplarının en aza indirilmesini sağlamaktır” dedi.

 

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10