Yerlikaya: Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, toplumun çağın gerektirdiği ölçüde gelişebilmesi, refah düzeyinin yükseltilebilmesi için Ã?

Tekirdağ 22.11.2014 12:53:00 0
Yerlikaya: Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız

ÖN KOŞUL EĞİTİMDİR

Özellikle bizim ülkemiz gibi muazzam genç nüfusa sahip ülkelerin, eğitimi temel strateji olarak belirlemesi ve bu yönde atılımlarda bulunması gerektiğini ifade eden Yerlikaya “Doğru bilgiye ulaşan, yorum yapabilme yeteneğine erişmiş, kendini ifade edebilen, vatan sevgisi taşıyan,  ahlaki değerlere sahip nesillerin yetişmesi toplumun geleceğini daha da parlak kılacaktır” dedi.

 

BU SORUMLULUK ÖĞRETMENLERE YÜKLENDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” sözünden de anlaşıldığı üzere bu büyük sorumluluğunun fedakâr öğretmenlere yüklendiğini ifade eden Yerlikaya “Yurdumuzun her köşesinde, büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz; bugün milletçe ulaştığımız seviyenin mimarlarıdır. Bununla beraber dün olduğu gibi bugün de sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren öğretmenlerimizin yarın da aynı özveriyle ülkemizin yükselmesi ve yücelmesi adına çaba gösterecekleri konusunda da inancımız tamdır.

 

GÖREVLERİ AĞIR

İnsan yetiştirme gibi ağır bir görev üstlenmiş öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Yerlikaya “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan değerli öğretmenlerimizi ve eğitim idarecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10