Bu millet padişahları da indirmesini bildi

Ulusal gönüllüleri, önceki gün saat 09.30'da Simit Cafe Bistro'da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Çerkezköy 24.11.2014 17:07:00 0
Bu millet padişahları da indirmesini bildi

HEDEF 20 BİN ÜYE

Toplantıda konuşan Tekirdağ Ulusal Gönüllüleri Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nurtekin Erol, yılsonuna kadar gönüllü sayısını 20 bine çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. Dr. Nurtekin Erol,  Ulusal Gönüllüleri’nin büyüyen bir halk örgütlenmesi olduğunu söyledi.  Toplantıya Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel de “Bugün işçilerin sesini duyuran bir tane televizyon kanalı var. Bu kanalın güçlenmesi lazım” dedi.

 

 

HEDEFİNE ULAŞMASINI ÖNLEDİK

AK Parti’nin en güçlü olduğu zamanda bile anayasayı değiştiremediğini ifade eden Yücel, “Bundan böyle de kendi istediği gibi değiştiremez. Çünkü devamlı kan kaybediyor” dedi. Türkiye’yi bölme çalışmaları yapıldığını söyleyen Yücel “İktidar ve ona destek olanlar bir birine girmiş durumda. Boyundan büyük siyasi harekette bulunan iktidar artık ne yapacağını şaşırdı. Ama biz millet olarak onun karşısında dik duruşumuz sayesinde onun hedeflerine ulaşmasını önledik” dedi.

TOPLUMSAL BÜTÜNLÜĞÜNÜ KAYBETTİ

Cumhurbaşkanlığı sarayı için 34 dava açıldığını söyleyen Yücel “AK Parti örgütsel bütünlüğünü koruyor, fakat toplumsal bütünlüğü koruyamıyor. Artık toplumsal bütünlüğünü tamamen kaybetti” dedi. Erdoğan’ın Ortadoğu’daki kullanım süresinin dolduğunu ileri süren Yücel “Erdoğan yüzde 38 ile seçildi, onların dediği gibi yüzde 50 ile değil. Kaçla seçilirse seçilsin, bu millet padişahları da indirmesini bildi. Onu da indirir” dedi.

 

 

KUCAĞINDA ŞEHİTLER VERMİŞ BİR TÜRK SUBAYIYIM

Aydınlık Gazetesi Yazarı Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz da, 2000’li yıllarda yapılan çalışmalarla terörün minimize edildiğini, şehit haberlerinin gelmediğini ifade ederek “Ama bunun karşılığında bizler yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti bebek katili Abdullah Öcalan ile bir pazarlık yapmış değiliz. Kendisine tavizler vermiş değiliz. Bugün Kürt kökenli yurttaşlarımızın içine düşürüldüğü durum içler acısıdır. Bugün acı bir tablo yaşanmaktadır.  Bizler bunları anlattığımız zaman bize şunu soruyorlar sizler annelerin ağlamasını mı istiyorsunuz diye. Ben kucağında şehitler vermiş bir Türk subayıyım. Bizler annelerin ağlamasını en son isteyecek insanlarız” dedi.

BU TOPRAKLARI HİÇ KİMSEYE VERMEYİZ

Annelerin ağlamamasının da bir bedelinin olduğunu ifade eden Yavuz “Annelerin ağlamamasının bedeli Abdullah Öcalan ve onun terör örgütüyle Amerika’nın emriyle değişik dış güçlerin talimatıyla oturup pazarlık yapmak, o şehitler kanıyla sulanmış toprakları bu adamlara vermek değildir. Biz bu toprakları hiç kimseye vermeyiz” diye konuştu.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıya Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Aydınlık Gazetesi Yazarı Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy  Şube Başkanı Dündar Orhan, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Çipli, Yaşar Gül, Tuncay Üstünol, Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol, Kapaklı Belediye Meclis üyelerinden Muzaffer Yıldıran, Orhan Özkan, Tekirdağ Ulusal Gönüllüleri Dernek Yönetim Kurulu üyesi Dr. Nurtekin Erol, Memleket Sevdalıları Derneği Çorlu Şube Başkanı Özay Benek Cengiz, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Taşeron işçileri dernek başkanı Özdeniz Özkapı, Çorlu Taşeron işçileri Dernek Cemal Dalar, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, İP Örgütlenme bürosu yöneticisi Mustafa Sevim,  İşçi Partisi Tekirdağ il ve ilçe başkanları ve yönetimleri ile Çerkezköylü Ulusal Gönüllüleri katıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATNSEVER  


0282 726 91 91
0282 747 65 10