Sabri Sarıoğlu yatırım için Çerkezköy'e geldi

2002-2003 sezonunda Fatih Terim'in göreve getirilmesi ile birlikte alt yapıdan A Takıma yükselen, 11 yıldır aralıksız Galatasaray'ın kadrosunda top koşturan Reis lakaplı Sabri Sarıoğlu önceki gün

30.11.2014 13:13:00 0
Sabri Sarıoğlu yatırım için Çerkezköy

DAİRE VE ARSA BAKTI

Önceki gün Kızılpınar Mahallesi’ne gelen ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu yatırım için Kızılpınar’ı gezerek dostu Tekmar İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Teker’den bilgiler aldı. Sabri Sarıoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Tekmar İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Teker “Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu Kızılpınar mahallemize gelerek yatırım amaçlı arsa ve daire baktı. Dostumuzu Kızılpınar’da güzel bir şekilde ağırladık” diye konuştu.

“TİCARET VE GALATASARAY’I KONUŞTUK”

Sabri Sarıoğlu’nun Kızılpınar’ı çok beğendiğini ve yatırım konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Teker “Gerçekleşen ziyarette ticaret ve Galatasaray’ın durumunu konuştuk. Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu’ndan yılbaşından sonra tekrar geleceğinin de sözünü aldık.  Ziyaretinden dolayı da Sabri Sarıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10