CHP'li aday seçim startını verdi

CHP Tekirdağ Milletvekilli Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, beraberindeki 500 kişiyle geldiği Malkara'da seçim startını da verdi.

Tekirdağ 3.12.2014 11:32:00 0
CHP

KENDİNİ TANITTI

2015’te yapılacak olan genel seçimlerde CHP'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan İlhami Özcan Aygun, Malkara’da gerçekleştirilen programda kendini tanıttı. CHP Malkara İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya, Merkez İlçe Başkanı M. Emre Kervancılar, CHP Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Yöneticileri Altan İşgören, Duygu Başaraner, İl Kadın Kolları Üyesi Nimet Keleş, Eski Merkez İlçe Başkanı Hayrullah İşgören, Eski İl Yöneticisi Ali Keleş, İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Girgin, İl ve ilçe yönetiminde görevli yaklaşık 500 kişilik partili katıldı.

EN ÖNEMLİ FAKTÖR AİLEMİZ

Aygun, Malkara’ya evlerine geldiği belirterek “Bizim en önemli faktörümüz ailemiz. Partimizi gençleştirdik, kadınlarımızı arttırdık. Örgütün başı olarak uzun süre görev yaptım. 1998’den bu yana il ve ilçe yöneticiliği, merkez İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm” dedi.

CHP’DE EMEKLERİM VAR

CHP’de emeklerinin olduğunu söyleyen Aygun “Parti içinde aldığım tüm görevleri başarıyla yaptığıma inanıyorum. Gençleri ve kadınlarımızı önemsiyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Örgütümden izin almaya geldim. Malkara’ya yine geleceğim. Mahallelere ineceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10