Belediyeden eğitime destek

Malkara Belediyesi ilçedeki okulların ihtiyaçları doğrultusunda okullara desteğini sürdürüyor.

Malkara 4.12.2014 10:03:00 0
Belediyeden eğitime destek

OTLAR TEMİZLENDİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından; İrfan Macar İlkokulu ve Kültür Orta Okulu, Özel Eğitim Kurumu (Malkara Lisesi), Atatürk Ortaokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu, Gelincik Anaokulu, Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi, Malkara Anadolu Lisesi, Pullukçu İlköğretim ve Orta Öğretim Okulu, 75. Yıl İlkokulu, Kız Meslek Lisesi, Murat Erbay İlkokulu, Namık Kemal M.Y.O. Yurtkur, Hüsniye Hanım Endüstri Meslek Lisesi, Hüseyin Köse İlkokulu, Vakıfiğdemir Mahallesi İlköğretim Okulu, Yörük Mahallesi İlköğretim Okulu, Çavuşköy Mahallesi İlköğretim Okulu bahçelerinde ot temizliği, ağaç budama ve süs bitkileri budama kış bakımları ve temizlikleri, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde bulunan çocuk oyun alanına kum getirilmesi ve ot biçim budama işlemleri yapıldı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

29 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında Cumhuriyet Haftası ve Atatürk'ü Anma programı kapsamında Malkara'daki okul öğrencileri için Ankara'ya Anıtkabir Gezileri düzenlendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu sebebiyle okullara satranç ve taekwondo turnuvaları düzenlendi. Turnuvaya katılanların ağırlamaları yapılıp, bu turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ve 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu sebebiyle düzenlenen Kurtuluş Koşusunda dereceye giren öğrencilere Malkara Belediyesi tarafından hediye ve ödüller verildi.

ÇATI ONARIMI YAPILDI

Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ise; Atatürk Ortaokulu binasının boya badana ve çatı tamiri, Yörük Mahallesi İlköğretim Okul binasının onarım ve tadilatı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçe duvarı tamiri, İrfan Macar İlkokulu binasının kalorifer bacasının yıkımı ve enkaz temizliği işlemleri, Hüseyin Köse İlkokulu binasının çatı, dış cephe boya ve tesisat tamiri, Balabancık Mahallesi İlk ve Ortaokul binasının çatı tamiri, Kozyörük Mahallesi İlkokul ve Ortaokul binalarının çatı onarımı yapıldı. 

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10