Öge: Kazanan AK Parti oldu

Pazar günü yapılan kongrede delegelerin 179'unun oyunu alarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öge, sonuçların açıklanmasının ardından parti binasında partililerl

Çerkezköy 8.12.2014 14:18:00 0
Öge: Kazanan AK Parti oldu

KAZANAN PARTİMİZ OLDU

Önceki akşam parti binasında yapılan toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, “Kongre güzel bir atmosferde birlik ve beraberlik içinde geçti” dedi. Kongrede kazananın AK Parti olduğunu dile getiren Meral “Kazanan hepimiz olduk. Bu birlik ve beraberlik her zaman ayni şekilde devam edecek. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor” diyerek, yeni başkan Abdullah Öge ve yönetimine başarılar diledi.

DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE YAPILDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öge de kongreye 3 gün yemeden içmeden çok sıkı şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Kongrenin demokratik şekilde yapıldığını ifade eden Öge “Kongremizin güzelliğinin Genel Merkezde de kabul görecek” dedi. Kazananın AK Parti olduğunu söyleyen Öge, kendilerine oy veren, vermeyen tüm partililere teşekkür etti.

DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE MÜCADELE ETTİLER

Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de kongre sürecinde ilçe başkanlığı için Çerkezköy’ün 2 değerli gencinin demokratik bir şekilde mücadele ettiğini belirtti. Genel Merkezin baskısına rağmen aday olan Mehmet Can Danyeli’nin kongrede aday olarak seçimlere girmesini Abdullah Öge’nin de istediğini söyleyen Yeşil, kazananın AK Parti olduğunu vurguladı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10