AK Parti'de flaş gelişme

Marmaraereğlisi ve Saray İlçe Kongrelerinin ileri bir tarihe ertelenmesi ile 2 kez kriz yaşayan AK Parti'de Çerkezköy İlçe Kongresi de iptalin eşiğine geldi.

Çerkezköy 10.12.2014 12:12:00 0
AK Parti

İLÇE SEÇİM KURULU KARARI AÇIKLADI

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Pazar günü yapılan kongresinde seçime ilçe başkan adayı olarak katılan Abdullah Öge’nin listesinde başkan adayı olarak belirtilmemesi kaosa neden olurken, konuyla ilgili nihai kararı Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt verdi. Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu tarafından dün saat 14.00’da açıklanan kararda, ‘7 Aralık Pazar günü yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi 5.Olağan Kongresinde 179 oyla seçimi kazanan beyaz listede yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il delegeleri asil ve yedek üyelerinin seçildiği, ancak ilçe başkanının isminin belirtilmediğinin tespit edildiği belirtilerek “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 48.maddesine göre yapılan seçimde sadece ilçe başkanının seçilememiş olduğu anlaşıldı” denildi.

 

 

BAŞKANLIK İÇİN YENİDEN YARIŞACAKLAR

İlçe başkanının seçimi için 20 Aralık Cumartesi günü yeniden sandık kurulacak. Seçimde Abdullah Öge ve Mehmet Can Danyeli ilçe başkanlığı için bir kez daha yarışacak.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10