Kanalizasyon Deresi ıslah ediliyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Malkara Şube Müdürlüğü, Yaylagöne Mahallesi'nin kanalizasyon deresinde ıslah çalışmalarına başladı.

Tekirdağ 10.12.2014 15:12:00 0
Kanalizasyon Deresi ıslah ediliyor

ARAÇ TAKVİYESİ BELEDİYEDEN

Yaklaşık 200 metre yapılacak olan çalışmalarda, kanalizasyon deresi 850'lik beton boruyla kapatılarak hem kanalizasyon ihtiyacı giderilmiş olacağı hem de etraftan gelen yağmur suyunun ıslahının yapılacağı belirtildi. Sağlık açısından tehlike oluşturan pis kokuların da yapılan çalışmalar sonrasında önüne geçilmiş olunacağını söyleyen yetkililer “Bu çalışmalar çerçevesinde TESKİ Malkara Şube Müdürlüğüne gerekli olan araçların takviyesi Malkara Belediyesi tarafından yapılıyor. Çalışmalar süresince araç konusunda gerekli olan destek Malkara Belediyesi'nce verilmeye devam edecek” dedi.

SEL SULARININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

Yetkililer “Ayrıca TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü tarafından Subay Lojmanları Caddesi, Bahçe Sokak ile Şaban Türkçü Sokak üzerinde (Belediye Düğün Salonu – Sümer Yapı Koop. Civarı) yapılan yağmur ve sel suyunu önleme çalışmaları çerçevesinde konulan 3 adet büyük 10'ar metrelik mazgal, 1 adet 4 metrelik mazgal ve 800'lük boru ile yağmur ve sel sularının önüne geçildi “dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10