Veliköy ÇPAL durdurulmuyor

Liseler arası Çerkezköy Grubunu şampiyon tamamladıktan sonra eleme turuna yükselen Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) Futbol Takımı, Çorlu Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Marmara Ereğlisi

10.12.2014 16:52:00 0
Veliköy ÇPAL durdurulmuyor

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı sahasında Marmara Ereğlisi Çok Programlı Lisesi Futbol Takımı’nı rahat geçerek adını bir üst tura yazdırdı.

VELİKÖY ÇPAL ÖNE GEÇTİ

Önceki gün Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Çorlu Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ile Veliköy Sahası’nda saat 14.00’de karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Ataklarını sıklaştıran Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Emirhan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi beraberlik için yüklendi. Rakibini az adamla yakalayan temsilcimiz ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Hüseyin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı kalan dakikalarda istediği üçüncü golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

ÜÇÜNCÜ GOL NUMAN İLE GELDİ

İlk devre tek kale bir futbol ortaya koyan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ikinci devrede de Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımına atak yapma imkanı tanımadı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı rakibinin hatasından üçüncü golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Numan sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı karşısında üç farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan konuk ekip Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı geliştirdiği organize atakta bir gol bularak umutlandı. Skorun 3-1’e gelmesi ile birlikte tekrar toparlanan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. Yüklenen rakibi karşısında kanatlardan organize ataklar geliştiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı üçüncü golün sahibi Numan ile bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı.

FİNAL GRUBUNU İSTİYOR

Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı sahadan 4-1 üstünlükle ayrıldı. Rakibini mağlup ederek bir üst tura yükselen Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı, bir sonraki maçında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Çorlu Anadolu Lisesi arasında oynanacak karşılaşmanın galibi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılacak ekip, Tekirdağ Final Grubu’na katılmaya hak kazanacak.

OYUNCULARINI KUTLADI

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı Antrenörü Serhad Alışkın “ Bugün rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk devre ve ikinci devre rakip kalede ikişer gol bularak karşılaşmadan da 4-1 galibiyet ile ayrıldık. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Çorlu Anadolu Lisesi arasında oynanacak karşılaşmanın galibi ile bir üst turda mücadele edeceğiz. Bu karşılaşmayı da kazanıp adımızı Tekirdağ Final Grubuna yazdırmak istiyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur  KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10