Profesyonel Kick Boks'ta Çerkezköy'ü temsil edecek

Kick Boks sporunda başarılı milli sporcu Mehmet Yıldız, 17 Aralık Çarşamba günü saat 23.30'da Wako Pro'nun K 1 profesyonel Kick Boks Gecesi ' nde Kaya Güneysu ile karşı karşıya gelecek.

11.12.2014 16:23:00 0
Profesyonel Kick Boks

BEYAZ TV’DE CANLI YAYINLANACAK

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü spor salonunda çalışmalarını sürdüren Çerkezköy’lü sporcu Mehmet Yıldız 17 Aralık akşamı Eskişehir Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak, Dünyanın en prestijli Kick Boks organizasyonu olan Wako Pro’nun K 1 profesyonel Kick Boks Gecesi ‘ nde, dünyanın en iyi sporcularıyla beraber ringe çıkarak ilçemizi temsil edecek. Dünya Şampiyonluk kemeri ve Avrupa Şampiyonluk kemeri müsabakalarının yapılacağı gecede, Dünya klasmanında en iyi sporcular yarışacak. Beyaz TV’ den canlı yayınlanacak Kick Boks Gecesi’ nin sunuculuğunu ünlü spiker Orhan Ayhan, Organizatör ve yorumculuğunu Orhan Ergen yapacak.

80 KİLOGRAMDA YARIŞACAK

Beyaz TV ekranlarında 17 Aralık’ta saat 23.30’da Keşanlı sporcu Kaya Güneysu ile karşı karşıya gelecek Çerkezköy’lü sporcu Mehmet Yıldız gecede en iyi mücadeleyi ortaya koyacağını kaydederek “

17 Aralık saat 23.30’da tüm Çerkezköy’lü hemşerilerimizi Beyaz TV ekranlarına destek için bekliyoruz. Ergen Ring ateşinde 80 kilogramda ağır siklette Keşanlı Kaya Güneysu ile ile karşı karşıya geleceğim. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nde antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyorum” diye konuştu.

“SPONSORA İHTİYACIM VAR”

Şampiyona öncesi sponsora ihtiyacı olduğunu kaydeden Yıldız “ Uzun yıllardır tek başıma elimden geldiğince bu sporcu yapmaya çalışıyorum. 17 Aralık akşama rakibim karşısında en iyi mücadeleyi ortaya koyacağımı herkesin bilmesini isterim. Sponsora ihtiyacımız var. Eskişehir’de Çerkezköy’ü temsil edeceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık ve galibiyet ile dönmek istiyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10