Büyükşehir, 5.hizmet binasını Hayrabolu'da açtı

Tekirdağ Büyükşehir Beleidyesi, ilçelerdeki 5'inci hizmet binasını dün düzenlenen törenle Hayrabolu'da açtı.

Tekirdağ 11.12.2014 16:40:00 0
Büyükşehir, 5.hizmet binasını Hayrabolu

EN BÜYÜK TARIM ARAZİSİNE SAHİP İLÇE

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açılışta yaptığı konuşmada “Her beldemiz her köyümüz bizim için çok değerli ancak Hayrabolu’nun ayrı bir yeri var. Mevcut yüzölçümüne göre en büyük tarım arazisine sahip ilçemiz. Hayrabolu’da yapacağımız projelerde bu faktörü de ön planda tutacağız” dedi.

BİR GECEDE ŞEHİRLİ OLDULAR

Seçimlerden önce Tekirdağ’ın 257 köyünde vatandaşların bir gecede şehirli olduğunu ifade eden Albayrak “Köy muhtarlarının tüzel kişilikleri kalktı, katılımcılıkları azaldı. Ben o zaman dedim ki toplam 354 muhtarımla iki tane çalıştay yapacağım dedim. İlkini yaptık şimdi ikincisini yapacağız. Son durumu masaya yatıracağız ve yılbaşından sonra da hizmetler başlayacak. Göreve geldiğim günden bu yana 11 ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi sürekli geziyorum. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray’ın Sefaalan’ından Şarköy’ün Terziköy’üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız” dedi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Her türlü hizmeti yapabilecek güçlerinin ve maddi imkanlarının olduğunu söyleyen Albayrak “İnancımız ve azmimiz de var. Ama bütün bunları sağlayabilmek için bir zamana ihtiyacımız vardı. 5 sene sonra bize verdiğiniz oyları ananızın ak sütü gibi size helal ettireceğiz. Bize verilen devletin malını namusumuz gibi koruyacağız. Halkımızdan biraz sabır istemiştik. İnşallah bu sabırlarının karşılığını yılbaşından sonra fazlasıyla görecekler” dedi. TESKİ’nin 257 köy, 23 belde ve 11 ilçe için önemli bir faktör olacağını dile getiren Albayrak “Yapacağı çalışmalar ile altyapı konusunda büyük bir hamle yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

BİTME AŞAMASINA GELDİ

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ise açılışta yaptığı konuşmada, böyle bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olmaktan dolayı çok şanslı olduklarını söyledi. TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ise “Hayrabolu’da atık su arıtma tesisi, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı ve su şebeke hattı olmak üzere 3 önemli proje bitme aşamasına geldi. 2015 yılında hayata geçirileceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10