Model Ata Uçak Kursu Pazartesi günü başlayacak

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanlığı'nın her yıl düzenlediği Model Ata Uçak kursu ilgi görmeye devam ediyor. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül, a

Çerkezköy 12.12.2014 12:25:00 0
Model Ata Uçak Kursu Pazartesi günü başlayacak

40 SAAT OLACAK

“Model Ata Uçak” kursunun 15 Aralık Pazartesi günü başlayacağını kaydeden Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül “75 Yıl Ortaokulu’ndan 12 öğrencimiz bu kursa katılacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri toplam 40 saat gerçekleştirilecek kursumuz 12 Ocak’ta sona erecek. Öğrencilerimiz ata çalışmasını tamamladıktan sonra flamengo çalışmasına geçiyor. Kurum olarak kursa katılan öğrencilerimize iki model için ayrı ayrı sertifika veriyoruz” dedi.

“HAVACILIĞI SEVDİRMEK İSTİYORUZ”

Zümbül, Model Ata Uçak kurslarına yoğun bir ilgi göstermelerinden çok memnun olduklarını ve öğrencilerin model uçak yapımı ile birlikte havacılığa olan ilgilerinin de arttığını kaydetti. Kursa katılan öğrencilerin uçak yapımı sırasında gösterdikleri titiz çalışmaların onları ileride bu konuda havacılığa ne denli önemli katkılar sağlayacağının bir göstergesi olacağını kaydeden Zümbül “Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' sözünden yola çıkarak, bu kursları gençlere havacılığı sevdirmek, boş zamanlarını değerlendirmek ve el becerilerini artırmak amacıyla düzenledik” dedi. Zümbül kursların, talep olması halinde süreceğini sözlerine ekledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10