Albayrak, CHP yönetimini ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 15.12.2014 14:53:00 0
Albayrak, CHP yönetimini ağırladı

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Geçtiğimiz Ekim Ayı içerisinde yapılan kongrede CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Demir, yönetim ile birlikte Başkan Albayrak’a bir nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini söyledi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili partililerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayra da Hasan Demir ve ekibini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

CEM VAKFI DA ZİYARET ETTİ

Çorlu Belediye Meclis Üyesi ve Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanı Dr. Muzaffer Birdal da, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine her zaman destek verdiğini belirten Birdal, Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi. Albayrak da, Cem Vakfı’nı sık sık ziyaret ettiğini ve her zaman diyalog halinde olduklarını söyledi.Ziyarete Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli de katıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10