Yeni bina projeleri sergileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binasının 20 projesi, Tekira AVM'de sergileniyor. Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mim

Süleymanpaşa 17.12.2014 10:34:00 0
Yeni bina projeleri sergileniyor

BELEDİYEDE DE SERGİLENECEK

Serginin açılışını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mimar Hakan Dölgen birlikte yaptı. Başkan Eşkinat, projelerin 10 gün daha Tekira AVM’de sonrasında ise Süleymanpaşa Belediyesi’nde vatandaşların beğenisine sunulacağını söyledi.

ÜÇ BUÇUK AY ÇALIŞTILAR

Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mimar Hakan Dölgen de “İstanbul Teknik Üniversitesi Eğitim Mimarlık Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı 20 projeyi toplam 80 pano ile vatandaşların beğenisine sunduk. Projenin konusu Süleymanpaşa Belediye binası. Projede 40 bin metrekarelik büyük bir otopark tasarladık. Daha önceden de Süleymanpaşa Belediyesi’nin 3 büyük otopark projesini bildiğimiz için bu şekilde hareket ettik. Tekirdağ otogarının olduğu alan üzerine tasarlamalar yaptık. Hatta otogarın çevresini de tasarımlarımıza aldık. Sandalcı Mahallesi ile bağlantılar kurduk. Yaya hareketini engellemeyecek şekilde yollarımızın geçişini bile tasarladık.  Toplamda 60 bin metrekarelik bu proje için öğrencilerim üç buçuk ay çalıştı” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10