Başkanlığa Bahar vekalet ediyor

Manavgat Belediyesi'nin çalışmalarını ve projelerini incelemek üzere Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı ile birlikte dün Antalya'ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yerine b

Çerkezköy 18.12.2014 13:01:00 0
Başkanlığa Bahar vekalet ediyor

PROJELERİ İNCELEYECEK

Konya, Kayseri ve Eskişehir Büyükşehir Belediyeleri’ne Kasım ayında ziyaretlerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay dün de iki günlük ziyaretler kapsamında Antalya’ya giderek Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı ile birlikte yerinde inceleyecek. 

ANTALYA’YA GİTTİ

İlk kez başkanlığa vekalet edeceği için heyecanlı olduğunu kaydeden Taner Bahar, Başkan vekilliği görevini en iyi şekilde yerine getireceğini belirtken, bu konuda üzerine düşenin en iyisini yapacağını ifade etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın iki günlük Antalya gezisine çıktığını kaydeden Bahar “Başkanımız Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri yerinde görmek için Antalya’ya gitti. Perşembe ve Cuma günü mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediye Başkanlığına vekalet edeceğim” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10