Yeni yılı erken kutladılar

Çerkezköy'de hizmet veren Özel Optimed Hastanesi ve Çorlu'da hizmet veren Özel Optimed Tıp Merkezi tarafından çalışanlarına yönelik yeni yıl etkinliği düzenlendi. Silivri Eser Diamond Hotelâ?

Çerkezköy 21.12.2014 18:11:00 0
Yeni yılı erken kutladılar

MİLLETVEKİLİ YÜCEER DE KATILDI

Sağlık çalışanlarının 2014 yılının yorgunluğunu atmalarını sağlamak ve yeni yılı hep birlikte karşılamak amacıyla düzenlenen gecede Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de çalışanları yalnız bırakmadı. Hastane Başhekimi  Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed ailesi olarak çalışanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yeni bir yatırıma girmeleri dolayısıyla bu yıl daha da heyecanlı olduklarını söyleyen Çalışkan “İlk kurulduğunda bu hastaneyi nasıl çalıştıracağız, başarılı olacak mıyız diye korkularımız vardı. Artık korkumuzu yendik” dedi.

GENİŞ BİR AİLEYİZ

Hastaneyi kurarken 8 ortakla başladıklarını şimdi 9 ortak olduklarını söyleyen Çalışkan, “9. ortağımız siz Optimed ailesi. Biz geniş bir aileyiz” dedi. 2015 yılında yeni yatırımlar yapacaklarını dile getiren Çalışkan “Bir süre önce başlattığımız yatırımların da sonuna geldik. Optimed Hastanesi olarak Trakya’da çok iyi duruma geldik ve Optimed’in  ülke bazında da hizmet etmesi yolunda da çalışıyoruz” dedi. Programda konuşan Özel  Optimed Hastanesi  ve Özel Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da 7 buçuk yıl önce Optimed Hastanesi’ni kurduklarında bölgenin en donanımlı hastanesi olacağını söylediklerini ifade etti. Bu sözü tuttuklarını ifade eden Arslan “Bize güven verdiniz. Sizi bu güveninizde bize cesaret verdi ve Trakya’nın en büyük hastanesini neden Çerkezköy’de olmasın dedik ve Çerkezköy’e Trakya’nın en büyük hastanesini yaptık” dedi.

ÜÇ KATI BÜYÜK OLACAK

Yeni hastanenin mevcut hastanenin üç katı büyük olacağını ifade eden Arslan “Proje başlattık ve öyle inşa edildi. Yeni hastanemizde kanser tedavi merkezi gibi önemli ünitelere sahip bir sağlık merkezi açmak bölgemizin ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak gerçekleştirdik” dedi. Yeni ilçe Kapaklı’ya da Optimed’in bir hizmeti olsun istediklerini söyleyen Arslan “Çorlu’da da Optimed olarak 3 yılı geride bıraktık. Önümüzdeki yıllarda Çorlu’ya da bir hastane projemiz var.Yatırımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZA DA ÖNEM VERİYORUZ

Tüm ülke genelinde ve Balkanlara da sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyleyen Arslan “Hastane olarak hastalarımız kadar çalışanlarımıza da çok önem veriyoruz. Çalışanlarımızın her bakımdan donanımlı olması için eğitimler düzenliyoruz. Ve eğitimler aralıksız devam ediyor” dedi. Çalışanların sağlıklarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Arslan 2015 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti. Gecede yapılan çekilişte hastane çalışanlarında 2 kişiye sabah kahvaltısı, 2 kişiye öğle yemeği ve 2 kişiye akşam yemeği ve 2 kişiye Büyük Adada hafta sonu 3 günlük tatil çekilişi yapıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10