Futbolcudan iyi haber geldi

Hafta sonunda Çorlu Kültürspor-Muratlı Belediyespor karşılaşmasında ıslak zeminde kayarak kale arkasında ki beton duvara çarpan ve kafasında çatlak oluşan 19 yaşındaki Süleyman Koçtan iyi haberler gel

Çorlu 23.12.2014 14:08:00 0
Futbolcudan iyi haber geldi

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Çorlu’da hafta sonunda oynanan Çorlu Kültürspor ile Muratlı Belediyespor karşılaşmasının 65’inci dakikasında bir pozisyonda topa kafa ile vurmak isterken yere düşen 19 yaşındaki futbolcu Süleyman Koçtan, kayarak kalenin yaklaşık 3 metre arkasındaki duvara kafasını çarpmıştı. Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Koçtan’ın kafatasında çatlak olduğu belirlendi. Genç oyuncu hayati tehlike atlatırken, Muratlı Belediyespor Başkanı İsa Kunt, statta ambulans olmadığını ve kale arkasındaki duvarda herhangi bir tedbir alınmadığı için oyuncusunun ağır yaralandığını söyledi.

TABURCU EDİLECEK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Muratlı Belediyespor Başkanı İsa Kunt, statta ambulans olmamasına tepki göstererek kalenin hemen arkasındaki duvar için de önlem alınmadığını söyledi. Kunt, “Bu sahaya ya maç verilmemesi gerekiyor ya da o duvarların olduğu yere bir tedbir alınması gerekiyor. Futbolcumuz bir pozisyon sonrasında yere düşerek zeminin ıslak olmasıyla kayması sonucu maalesef başını kale arkasında bulunan duvara çarptı. Uzun süre yerden kalkamadı. Ambulans olmayınca hemen ambulans çağırdık. Hastaneye kaldırıldı. Doktorlar yaptığı kontrolde oyuncumuzun kafatasında çatlak olduğunu söylediler. Dualarımız tüm takım olarak onunla” diye konuştu.Futbolcu Süleyman Koçtan’ın bilincinin açık olduğu, sağlık durumunun iyiye gittiği ve gözlem amaçlı olarak 24 saat hastanede tutulacağı öğrenildi. Son olarakta Futbolcunun sağlık durumu iyi olduğu çekilen filimlerin temiz çıktığı en kısa zamanda taburcu edileceği belirtildi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10