Albayrak 2014'ü değerlendirdi

Düzenlediği basın toplantısında 2014'ü değerlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Artık hizmet için hazırız, güçlüyüz. Seçimlerden sonra göreve geld

Tekirdağ 31.12.2014 16:03:00 0
Albayrak 2014

HİÇBİR SIKIN TI YAŞAMAYACAĞIZ

Asfalt mevsiminde hiçbir sıkıntı yaşamadan çalışma yapacaklarını söyleyen Albayrak “Süleymanpaşa’da sıkıntı yaşaşan bölgelerde altyapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte derhal yol düzenleme çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Özellikle Altınova ve Değirmenaltı’nda Nisan 2015’te yol sorunu kalmayacak. 5 yıllık görev süremizde de tüm köy yollarını asfaltlayacağız. Tüm asfalt çalışmalarımız karayolları standartlarında en yüksek kalitede olacak” dedi.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Albayrak “Önce altyapı diyoruz. Çünkü Tekirdağ’ın genelinde altyapı sıkıntısı söz konusu. 2015 yılında il genelinde altyapı hamlesi başlatıyoruz. Ulaşım Master Planı için Pamukkale Üniversitesi ile protokol imzaladık. Toplu taşıma rehabilitasyonu ve trafik sirkülasyonu düzenleme konusunda çalışmalar başladı. Süleymanpaşa için 2015 yılında bazı gelişmeler olacak. Öncelikle pazaryerinin kaldırılması gerekiyor ki bu konuda Süleymanpaşa Belediyesi’nin bazı çalışmaları var. İl genelindeki ulaşım konusunda da 2 yıllık bir süre içerisinde çalışmaların tamamlanması planlanıyor” dedi.

EFSANE OLACAĞIZ

Yeni yıl ile birlikte artık Tekirdağ merkezde 1-2 gün kalacağını, diğer günler ilçelerde olacağını ifade eden Albayrak “İlçelerimizde çalışacağım. Yapacağız hizmetlerle, hayata geçireceğimiz projelerle 11 başkanım ile birlikte ben de efsane olacağız. Bundan hiç şüphem yok” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, basın mensuplarını temsilen en yaşlı olması dolayısıyla Gazeteci Şerif Baysalan ile birlikte yeni yıl pastasını kesti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10