Bakan Müezzinoğlu Tekirdağ'da

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, merkez ve ilçelerde bir dizi ziyarette bulunmak üzere Edirne'ye geldi.

Bölgede Gündem 4.01.2015 15:37:00 0
Bakan Müezzinoğlu Tekirdağ

BİR YA DA 2 ÇÜRÜK OLABİLİR

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu Trakya Birlik Mali Kongresinde yaptığı konuşmasını hatırlatarak, “Ağızda 32 diş var. Bunlardan 1 yada 2 tanesi çürük olabilir. Diş hekimliğinin görevi çürük dişe dolgu yapmaktır. Dolguyla kurtarmıyorsa o dişi çekmektir. Ama bu operasyon öyle bir operasyon değil, bu diş hekiminin yaptığı iş dişle uğraşmak değil, benim beynimi tahrip etmek ve kalbimi durdurmak. Bu şahsımla lakası ya da parti ile alakası yok. Bu direk milli iradeye daha önce yapılan darbelerin bir başka formatıdır” dedi.

ÇÜRÜK DİŞİ BİZ TEMİZLEYECEĞİZ

AK Parti olarak milletin yüce vicdanındaki yerini aradıklarını ifade eden Müezzinoğlu, “Biz milletimizin yüce vicdanındakini yerini arıyoruz, Mart seçimlerinde gördük, Ağustos seçimlerinde gördük, inşallah Haziran seçimlerinde de göreceğiz. Dolayısıyla şimdi bize düşen ağzımızda çürük diş varsa o çürük dişi de yine biz temizleyeceğiz” dedi.

SEÇİMLERİ RAKAMLARLA VERDİ

‘Önünüzdeki seçimi yapılan anket ve sayılarla nasıl değerlendiriyorsunuz’ sorusuna Bakan Dr. Müezzinoğlu, “48 ile 51 bandında AK Parti, 24 ile 26 bandında CHP, 14 ve 15 bandında MHP ve 7 ile 9 bandında BDP” cevabını verdi.

TEKİRDAĞ’A GELDİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Edirne’deki programının ardından Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ’da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay tarafından karşılandı.

TALEPLERİ DİNLEMEYE GELDİK

TSO Başkanı Cengiz Günay ile makam odasında gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklama yapan Müezzinoğlu, uzun bir süredir TSO başkanı Cengiz Günay’ı ziyaret etmek istediğini ifade ederek, “Şimdi değerli arkadaşlarım tabi ki ben olabildiğince Trakya’nın bütün illerini fırsat buldukça ziyaret ediyorum. Bazen Çerkezköy, bazen Çorlu, bazen Hayrabolu, bazen Muratlı bazen de merkeze geliyorum. Yaklaşık bir yıl önce Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyarete geleceğimizi söylemiştim. Yaklaşık bir yıl önce verdiğimiz sözü tutmak, burada ki arkadaşlarla görüştük. Ticaret ve Sanayi Odamızdaki arkadaşlarımızın meclis başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin bizden taleplerini dinlemeye geldik” dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki programının ardından Tekirdağ’dan ayrıldı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10