Hayrabolu Belediye Meclisi toplandı

Hayrabolu Belediye Meclisi, 2015 yılının ilk toplantısını önceki gün yaptı. Toplantıda 5393 sayılı Belediye Kanunun 25. maddesi gereği Belediyenin bir önceki yıl gelir-giderleri ile Hesap İş ve işlemle

Hayrabolu 6.01.2015 16:10:00 0
Hayrabolu Belediye Meclisi toplandı

SÖZLEŞME YENİLENDİ

5393 sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi gereği Belediye meclisinin bir aylık tatil ayının “Ağustos”  olarak tespit edilmesi oy birliği ile kabul edilirken, Tam zamanlı sözleşmeli olarak çalışmakta bulunan Avukat Ece Saldan’ın 2015 yılına ait sözleşmesinin yenilenmesi ve aylık ücretinin net bin 700 TL olması da oybirliği ile kabul edildi. Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışmakta bulunan İnşaat Mühendisi Merve Şentürk’ün 2015 yılına ait sözleşmesinin yenilenmesi ve aylık ücretinin net bin 700 TL olması da kabul edildi. Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışmakta bulunan Harita Mühendisi İhsan Berker Cinpolat’ın 2015 yılına ait sözleşmesinin yenilenmesi ve aylık ücretinin net bin 700 TL olması, tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışmakta bulunan Mimar Okan Kızılrımaklı’nın 2015 yılına ait sözleşmesinin yenilenmesi ve aylık ücretinin net bin 700 TL olması, tam zamanlı sözleşmeli olarak çalışmakta bulunan Veteriner Hekim Ahmet İzlem Saygılı’nın 2015 yılına ait sözleşmesinin yenilenmesi ve aylık ücretinin net bin 600 TL olması karara bağlandı.

OYÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde alınan İlyas Mahallesi İmar Planı 51K-III a paftasında yer alan tapunun 244 ada, 27-34- 35-42 numaralı parsellerde iki farklı kat nizamının ve iki farklı fonksiyonun olmasının mimari ve statik tasarım açısından sorun teşkil edeceği, ayrıca söz konusu parsellerin kent merkezinde yer alması, çevresindeki yapıların 4 kat olarak yapılaşmış olması itibarı ile söz konusu parsellere tek kat üzerinden (4 Kat) yapılaşma verilmesi, kamusal alanlar dışında kalan bölümlerin meskun konut alanı olarak planlanması (zemin kat ile bodrum katlarda ticaret yapılabilmesi olanak verilecek şekilde) yönündeki İmar Plan değişikliğinin plan notları bölümüne komisyon tarafından “244 ada, 27-34-35-42 numaralı parsellerin ihtiyacı olan Otopark Alanı parsellerin kendi bünyesinde sağlanacaktır” plan notunun eklenmesi yönündeki İmar plan değişikliğine ilişkin Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü raporunun incelenmesi sonucu bahse konu plan tadilatı oyçokluğu ile kabul edildi. Şehir imar planında tespit edilen isimsiz Cadde ve Sokaklara isim belirlemek amacı ile çalışmalar yapmak üzere konunun İmar komisyonuna havale edilmesine, Belediye meclisinin gelecek toplantısında müzakere edilmesine dair Başkanlık teklifinin aynen kabulü oybirliği ile karara bağlanırken, 6360 sayılı Kanun gereği Hayrabolu’da mahalleye dönüşen yerlerde içkili yer bölgesi tespit edilmesine dair talep incelenmek üzere İmar komisyonuna havale edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10