Saray MYO'nun kaba inşaatı tamamlandı

2013 yılında kurulan Saray Yükseköğrenim Kurumları Geliştirme ve Yaşatma Derneği ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü arasında başlatılan çalışma sonucunda yapımına başlanan NamÄ?

Saray 8.01.2015 11:05:00 0
Saray MYO

MÜJDEYİ VEREBİLİRSİNİZ

Yüksekokulun kaba inşaatı bitirildi. Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir İl Daimi Encümeni Nazmi Duygu, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e yaptığı nezaket ziyaretinde okulun Eylül ayında bitirilip öğrenime açılacağı müjdesini aldı. YÖK ile yapmış olduğu görüşmelerde Saray halkının bu dayanışmasından bahsettiğini ve inşaatın kaba kısmının tamamlandığını ilettiğini belirten Rektör Osman Şimşek “Bunun üzerine YÖK Başkanı bana gereken ödemeyi aktardı. Allah’ın izniyle bu yıl Eylül ayında okulumuzu hizmete açacağız, Saray halkına buradan müjdeyi verebilirsiniz” dedi.

SORUNLARI HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ

Nazmi Duygu ise, “Ben Saray halkının üniversitenin yapımında ve diğer sorunlar hususunda düşüncesi ve siyasi görüşü ne olursa olsun insanımızın bir araya gelerek kenetlenmesini ve yardımlaşmasını, tek yürek olmasını seviyorum. Benim arzu ettiğim Saray’lı hemşehrilerim budur. Demek ki bizim hep birlikte, birlik ve beraberliği sağladığımızda aşamayacağımız bir engel olamayacağını hep birlikte gördük, inşallah bundan sonrada ilçemizin tüm sorunlarını da hep beraber ve birlikte çözeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10