Beslenme dostu okullara sertifikaları verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği okul kantinlerinde yapılan denetimler sonucunda tutum ve beslenme yönünden herhangi bir olumsuzluk taşımayan okullara "Be

Çerkezköy 8.01.2015 17:33:00 0
Beslenme dostu okullara sertifikaları verildi

TEBRİK ETTİ

Törende konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Burada Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu arasında yapılan protokol çerçevesinde okullardaki mevcut kantinlerin tutumları ve beslenmeleriyle alakalı yapılan beslenme dostu okullar denetim formu doldurularak geçerli puanı alan okullarımız sertifikalarını alıyorlar. Bu okullarımızı tebrik ediyoruz. Gelecek nesillerin sağlıklı beslenmesi bundan sonraki hayatlarını devam ettirmede en azından okullarında herhangi bir olumsuz ortamların olmaması, beslenmeye katkı sağlamayacak ortamların oluşturulması bizim için sevinç verici bir durumdur” dedi.

“SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR”

Erdoğan “Hali hazırda bu sertifikayı alan okullara 5 yeni okulun daha eklenmesi bizler için mutluluk kaynağı oldu. Katkı sağlayan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Okullara yeni başlayan idareci arkadaşlarımız var. Bu tür aktivite ve başarı ile başlamaları da onlar için güzel olacaktır. Bu sertifikalar Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır” dedi.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Programda daha sonra ise Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz tarafından Cansen Gürsoy Şen Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve HFZ Anadolu Lisesi okul müdürlerine sertifikaları verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10