Elektrik kesintilerine karşı imza kampanyası

Kapaklı'da sık sık meydana gelen elektrik kesintileri dolayısıyla Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na gönderilmek üzere imza kampanyası başlattı.

Kapaklı 15.01.2015 11:16:00 0
Elektrik kesintilerine karşı imza kampanyası

İNSANLARI ZARARA UĞRATTI

Seçkin Dilsiz, ilçede son zamanlarda elektrik kesintilerinin arttığını ifade ederek “100 bin nüfuslu Kapaklı’da son yıllarda yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi” dedi. Son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı binasında elektrik kesintisi olduğunu ifade eden Dilsiz, " Bir yerde hastanede bile elektrik kesintisi oluyorsa söylenecek söz kalmamış demektir. TREDAŞ insanları hem maddi hem manevi yönden zarara uğrattı” dedi.

GÜNDE 4-5 KEZ KESİLİR HALE GELDİ

Elektrikler günde 4-5 kez kesilir hale geldiğini ifade eden Dilsiz, kesintiler nedeniyle vatandaşların evlerindeki elektronik eşyaların bozulduğunu söyledi. Evinde diyaliz makinesine bağlanması gereken vatandaşların olduğunu dile getiren Dilsiz “Elektrikler kesilince bu vatandaşlarımızın sağlıkları da tehlike altına giriyor. Kapaklı’da yaşanan elektrik kesintilerine dur diyebilmek adına imza kampanyası başlattık. 2-3 saat gibi kısa bir sürede 100 duyarlı vatandaşımızdan imza topladık” dedi.

1 HAFTA SÜRECEK

İmza kampanyasının 1 hafta boyunca devam edeceğini ifade eden Dilsiz “Hedefim binden fazla imza toplamak ve toplanan imzaları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na göndermek” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10