TEDES projesinde sona gelindi

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen TEDES Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çorlu 19.01.2015 13:02:00 0
TEDES projesinde sona gelindi

HATLAR DÖŞENİYOR

Proje kapsamında 3 katlı TEDES binası inşa edildiğini ifade eden yetkililer “Çorlu Emniyet Müdürlüğü KGYS Yönetim Merkezi’nin yanında inşa edilen TEDES binası ofis malzemeleri ile teknik cihaz ve ekipmanlarla donatılmaya başlandı. Öte yandan Bülent Ecevit Bulvarı ve diğer güzergâhlar üzerinde bulunan refüjlere hatlar döşeniyor” dedi.

OLAYLARIN AZALMASI HEDEFLENİYOR

Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından TEDES projesinin hizmete sunulacağını dile getiren yetkililer “Proje kapsamında muhtelif yerlere kurulacak hız ihlali, plaka takip sistem kameraları, park koridoru kameraları, sabit ve hareketli kameralar sayesinde, kırmızı ışık ihlalleri, aşırı sürat yapılan araçlar, çalıntı araçlar belirlenerek cezai müeyyideleri tespit edilecek. Kesilen cezalar daha sonra sürücülerin adreslerine gönderilecek. TEDES projesi sayesinde trafik kurallarının ihlalinin ve hırsızlık olaylarının önemli ölçüde azaltılması hedefleniyor” bilgisini verdi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10