'Çağın belası ' bir can daha aldı

Saray Ayazpaşa Mahallesi Nazırlılar Caddesi'nde 20 yaşındaki Ercan Demir iddiaya göre arkadaşı Ömür K.'nin çalıştığı iş yerinde aldığı uyuşturucu sonrasında yaşamını

Saray 19.01.2015 15:15:00 0

ÖLDÜĞÜNÜ BELİRLEDİLER

İddiaya göre işyerinde bir süre uyuşturucu alan Ercan  Demir ile arkadaşı Ömür K., uyuşturucunun etkisi altına girdi. Bir süre sonra dükkana gelen işyeri sahibi içerde Ercan Demir’in hareketsiz yattığını görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ercan Demir’in öldüğünü belirledi.

UYUŞTURUCU İÇME DÜZENEĞİ BULUNDU

Olay erine gelen polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede kubar esrar, bonzainin karıştırıldığı bir kova ile pet şişe buldu. Ömür K. polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Ercan Demir’in cesedi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Demir’in 10 gün sonra askere gideceği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden Ercan Demir, dün Yeni Cami’de ikindi namazıma müteakip  kılınan cenaze namazının ardından Ayazpaşa Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10