Albayrak: En az 4 milletvekili çıkaracağız

Uğur Mumcu'yu anma etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilçe teşkilatına geçerek partililer ile bir araya geldi.

Çerkezköy 25.01.2015 13:57:00 0
Albayrak: En az 4 milletvekili çıkaracağız

“ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYORUM”

Partililer ile birlikte ilk olarak yeni ilçe teşkilatı binasındaki çalışmaları inceleyen Albayrak daha sonra ise İlçe Teşkilatına geçti. Teşkilatta konuşan Albayrak “Son dönemlerde iktidar partisinin rahatsız edici görüntüler vermesi bizleri üzüyor. Bir milletvekilinin altı yüz yıllık Osmanlı’nın 90 yılının reklam arası beyanı beni son derece rahatsız etti. Türkiye’nin geldiği nokta düşündürüyor. Umarım düzeltici beyanlar verirler. Başbakan Ahmet Davutoğlu Tekirdağ’a geldi. Biz Tekirdağ’da her zaman bütün partilere güzel mesajlar vermeye çalışıyoruz. Ama AK Parti il kongresinde devlet memurları, okul müdürlerinin yakalarına fularlarını takmaları rahatsız edici görüntülerdir. Bunları üzüntü ile karşılıyorum” dedi.

GENEL İKTİDAR ÖZLEMİMİZ VAR

Yerel seçimlerin üzerinden 265 gün geçtiğini kaydeden Albayrak “Zaman gerçekten hızla geçiyor. Geldiğimiz noktada Büyükşehir olarak tamamen sistemi başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Büyükşehir olarak Fen işleri daire başkanlığına aldığımız araçların tanıtımını yaptık. 2012 yılında il başkanlığını devrederken pankartta 2014 yerelde 2015 genelde CHP iktidarı yazmıştık. Yerelde bu iktidarı gördük. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Genel iktidar özlemimiz var. Önümüzde beş ay sonra genel seçimler var” dedi.

TÜRKİYE’NİN CHP’YE İHTİYACI VAR

Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacının olduğunu ifade eden Albayrak “Yerel yönetimler ve Tekirdağ halkı bu görevi yerine getirdi. 2015 genel seçimlerinde Tekirdağ halkı CHP’nin iktidar özlemini gidererek en az 4 milletvekili çıkararak bu başarısını kanıtlayacaktır. Bize verdiğiniz oyları helal ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10