Erol, CHP'li kadınları ağırladı

2 günlük izne ayrılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yokluğunda Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na vekalet eden CHP'li Meclis Üyesi Rağbet Erol, dün saat 13.00'da

Çerkezköy 26.01.2015 15:12:00 0
Erol, CHP

KADIN DAYANIŞMASININ BİR GÖSTERGESİ

Cumhuriyet Halk Partrisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülten Altay,Sevgi Karataş, Sevgi Yurdakul, Şahsenem Erdoğan ve Çağla Çalık Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol’u ziyaret etti.Ziyarette konuşan Gülten Altay, bu ziyaretin kadın dayanışmasının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

VAHAP AKAY’I ARATMAYACAĞIM

Altay, Başkan Vekil Rağbet Erol vekaleti süresince Başkan Vahap Akay’ı aratmayacağına inandığını belirterek “Görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Rağbet Erol da “Partimizin belediye meclisi üyesi olarak ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesine  katkı sağlamak için çaba harcıyorum” dedi. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın başkanlığı kendisine emanet etmesinden onur duyduğunu söyleyen Erol, görevi süresince Vahap Akay’ı aratmayacağını belirtti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10