AK Parti şoför esnafının sorunlarını dinledi

Kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile birlikte önceki gün de Çe

Çerkezköy 28.01.2015 15:42:00 0
AK Parti şoför esnafının sorunlarını dinledi

SORUNLARI MASAYA YATIRACAĞIZ

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Yaşar Kuş, şoför esnafının sıkıntılarını dile getirdi. 30 Mart’tan sonra Büyükşehir oluşumu ile birlikte servisçilerin zor durumda kaldığını söyleyen Kuş, önümüzdeki ay Marmara bölgesinden yaklaşık 30 oda başkanının katılımıyla toplantı yapacaklarını ve sorunları görüşeceklerini söyledi.

EN BÜYÜK SIKINTI ÇERKEZKÖY’DE

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmadan önce bölgedeki şoför esnafının UKOME’nin ne demek olduğunu bile bilmediği ve tanımadığını da belirten Kuş, Büyükşehir oluşumundan sonra UKOME’yi tanıdıklarını söyledi. UKOME’nin plaka vermesine karşı olmadıklarını belirten Kuş “Bir bedel karşılığı versin ve bu alınacak bedelden de belediyelerimizde alsın. Şoför esnafı olarak en büyük sıkıntı Çerkezköy ve Çorlu’da” dedi.

ÇÖZEME KAVUŞMADI

Sıkıntıların biran önce çözülmesi için gerekeni yaptıklarını söyleyen Yaşar Kuş “Ancak bir henüz istenilen çözüme kavuşmuş değil” dedi. Şoför esnafının mağdur olduğunu söyleyen Yaşar Kuş “Bu konuda UKOME’den sorunlarımızın bir an önce çözümlenmesini istedik” dedi. Belediye Eski Başkanı Ali Ertem’in 130 araca yol belgesi vermesinin sıkıntıya neden olduğunu söyleyen Kuş, sıkıntıların çözümü için AK Parti yönetiminden destek istedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Şoförlerin sıkıntılarını dinleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de, sorunların çözümü için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10