Yaşar As son yolculuğuna uğurlandı

Bir dönem Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda da yönetim kurulu üyeliği yapan Akarsu Birlik Kooperatifi çalışanlarından Yaşar As, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy 2.02.2015 15:44:00 0
Yaşar As son yolculuğuna uğurlandı

HAYATINI KAYBETTİ

60 yaşındaki Yaşar As, aniden rahatsızlanarak Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Böbrek yetmezliğinden ameliyat olan Yaşar As ameliyat sonrası solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Yaşar As, Gazi Osmanpaşa Camii’nde önceki gün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bahçeli Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşar As’ı son yolculuğunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve oda yönetim kurulu üyeleri, Akarsu Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk ve kooperatif üyeleri, şoförler, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve dernek yönetimi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, mavi minibüs çalışanları, As ailesi ve yakınları, esnaf ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Yaşar As’ın cenaze töreni sonrasında taziyeleri kardeşleri Cenazenin ardından Yaşar As’ın kardeşleri Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa As ile Mavi Minibüs çalışanlarından Sami As, Yaşar As ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10