Albal: Gençlerin temsilcisi olarak aday oldum

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Cem Albal, Cuma akşamı partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Çerkezköy 8.02.2015 13:21:00 0
Albal: Gençlerin temsilcisi olarak aday oldum

PARTİYİ İKTİDARA TAŞIYACAKLARINA İNANIYORUM

Albal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Öztürk, bu süreçte aday adaylarının partiyi iktidara taşıyacağına inandığını belirtti.

TEKİRDAĞ’IN SORUNLARINI BİLİYORUM

Her aday adayının görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inandığını belirten Öztürk, 7 Haziran genel seçimlerinde CHP’nin Tekirdağ’da 4-5 milletvekili çıkaracağına inandıklarını ifade etti. Öztürk, Cem Albal’a da çıktığı bu yolda başarılar diledi. CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Av. Cem Albal da partililere kendisini tanıttı. Gençlerin temsilcisi olarak aday adayı olduğunu söyleyen Albal “İlimizin bir çok sorununu biliyorum. Bunların çözümü konusunda da gençlerin daha aktif rol alması düşüncesinde olduğum için gençlerin sesi olarak aday adayı oldum” dedi.

PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Yapacağı çalışmalarla CHP Bayrağını en üst seviyeye çıkaracağını söyleyen Albal, CHP’nin bu dönem iktidar olacağına inandığını belirtti. Aday olmasa bile partiden kesinlikle kopmayacağını ve adaylarla birlikte çalışacağını söyleyen Albal, aday olmayanların ne partiye ne partililere küsme gibi bir lüksünün olmadığını dile getirdi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10